Velkommen til Dyrlægegruppen Vestjylland

Dyreklinik med døgnvagt og specialiseret rådgivning

Dyrlægegruppen Vestjylland er hjemmehørende på Industrivej 53 i Lemvig, hvor den ene dyreklinik er. Derudover har vi klinikker på Bødkervej 1 C i Struer og på Burvej 8 i Vemb, hvorfor vi ofte modtager dyr fra Holstebro og omegn.

På dyreklinikkerne tager vi os af smådyr, herunder hunde, katte, kaniner og gnavere samt reptiler. Derudover tilbyder vi specialiseret rådgivning i kvægbesætninger. Du kan altid få en aftale samme dag eller næste dag, når der er tale om akut opstået sygdom.​

Døgnvagt

Vi har indgået vagtsamarbejde med Holstebro dyrehospital. Vi har døgnvagt, så skulle dit dyr blive syg udenfor vores åbningstider kan du altid ringe på telefonnummer 97889500 og blive viderestillet til den vagthavende dyrlæge.

Behandling, rådgivning og plejemidler på vores klinik

Vores dyreklinikker tilbyder behandling af smådyr såsom hund, katte og gnavere, men du kan også henvende dig til en dyreklinik, hvis du har brug for specialiseret rådgivning eller behandling på kvægbesætninger. Derudover løser vi alle andre opgaver af veterinær karakter. Du kan endvidere købe foder og plejemidler til hunde og katte fra vores Pet shops på vores dyreklinik.

Vi er 24 medarbejdere på klinikkerne, herunder dyrlæger, veterinærsygeplejersker/elev og kontorpersonale.

​Dyrlægegruppen Vestjylland inkluderer 13 dyrlæger, hvoraf 7 er specialiseret inden for smådyr og 6 indenfor kvæg.

Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker kommer jævnligt på kurser og efteruddannelse. Derfor er vi altid opdateret med den nyeste viden.

Værdigrundlaget på vores dyreklinikker er:

  • God social atmosfære
  • Opdateret viden
  • Ansvarlighed
  • Engagement
  • Respekt

Kontakt os gerne for at høre mere om klinikkerne

Du kan finde vores telefonnumre øverst på siden, hvis du vil bestille tid til en konsultation på en dyreklinik. Vi har døgnvagt, hvis der er akut brug for hjælp. Desuden kan du skrive til os på [email protected] hvis du har spørgsmål til behandling af dit dyr.

NB! UDEBLIVELSE fra bestilt konsultation takseres med et gebyr på 250.-