Dyreklinik med døgnvagt og specialiseret rådgivning

Dyrlægegruppen Vestjylland har hjemme på Industrivej 53 i Lemvig, hvor der også er en dyreklinik. Derudover har vi dyreklinikker på Bødkervej 1C i Struer og på Burvej 8 i Vemb, hvorfor vi ofte modtager dyr fra Holstebro og omegn.

Vores dyreklinik har døgnvagt, og dyreklinikker tager sig især af smådyr, men vi tilbyder specialiseret rådgivning i kvæg- og minkbesætninger. Du kan altid få en aftale samme dag eller næste dag, når der er tale om sygdom. Vores priser er typisk lavere end på andre dyreklinikker.

Behandling, rådgivning og plejemidler på vores klinik

Vores dyreklinikker tilbyder behandling af smådyr såsom hund, katte og gnavere, men du kan også henvende dig til en dyreklinik, hvis du har brug for specialiseret rådgivning eller behandling af kvægbesætninger og minkbesætninger. Derudover løser vi alle andre opgaver af veterinær karakter. Du kan endvidere købe foder og plejemidler til hunde og katte fra vores petshops på vores dyreklinik.

Vi er 19 medarbejdere på klinikkerne, herunder dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

 11 af medarbejderne er dyrlæger, hvoraf 6 er specialiseret inden for smådyr. Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker kommer jævnligt på kurser og efteruddannelse. Derfor er vi altid opdateret med den nyeste viden.

Værdigrundlaget på vores dyreklinikker er:

  • ​God social atmosfære
  • Opdateret viden
  • Ansvarlighed
  • Engagement
  • Respekt

Kontakt os gerne for at høre mere om klinikkerne

​Du kan finde vores telefonnumre øverst på siden, hvis du vil bestille tid til en konsultation på en dyreklinik. Vi har døgnvagt, hvis der er akut brug for hjælp. Desuden kan du skrive til os på info@dyrlaegegruppenvest.dk. Vi besvarer gerne spørgsmål.

Kontakt Dyrlægegruppen Vestjylland​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dyrlægegruppen Vestjylland er vurderet ​4,6 / 5 stjerner ud af 43 anmeldelser på Facebook

Kontakt Lemvig Dyreklinik​

Åbningstider: 08.00-16.30 dagligt

Konsultation efter aftale​

Kontakt Struer Dyreklinik​

Åbningstider: 08.00-16.30 dagligt

Konsultation efter aftale​

Kontakt Vemb Dyreklinik​

Åbningstider: 14.00-16.00 Tirsdage/Torsdage

Konsultation efter aftale​